Velkommen til Sleepcph!

Et moderne og fuldt automatiseret hotel - vi er online 24/7

Arrival calendar
Departure calendar
Guests calendar

SleepCph er et moderne og fuldt automatiseret hotel med 24/7 kundeservice og en beliggenhed på Nyrnberggade, en stille vej tæt på både metro, indre by og lufthavnen.

Værelser

Om os

I februar 2020 blev en gennemgribende renovering af hotellet gennemført. Hotellet har hurtigt 100/100 Mbit internet og vi har en dedikeret kundeservice, der er online 24/7. Vi tilbyder rene og pæne værelser og professionel rengøring. Vores budgethotel ligger på Nyrnberggade 23, en stille gade mindre end 500 meter fra Lergravsparken metro station. Stationen ligger under 10 min. fra bade lufthavnen og centrum. Sleepcph er lyst, imødekommende og tilbyder indkvartering med egen forplejning og værelser med og uden privat badeværelse.

Vi tilbyder:
→ Budgethotel med god kvalitet til gode priser.
→ Hurtigt 100/100 Mbit internet
→ Bekvem beliggenhed på den stille gade “Nyrnberggade”.
→ Intelligente låse på alle døre, sådan at du nemt og bekvemt kan checke ind med en unik kode uden at skulle vente på en receptionist.

Hos Sleepcph tilbyder vi en række forskellige værelser fra singleværelser med delt badeværelse til vores ”Superior” dobbeltværelser med privat badeværelse.

Vi glæder os til at tage imod jer på vores nyrenoverede hotel. Til dem, der ønsker at lave sit eget måltid tilbyder vi køkkenfaciliteter.


Få flere oplysninger

Seværdigheder

Reserver dit værelse her!

Efter at have indtastet dine ønskede datoer vil du kunne vælge den værelsestype du ønsker

Arrival calendar
Departure calendar
Guests calendar